Jucătoarea de tenis Andreea Mitu a anunțat oficial că este însărcinată, motiv pentru care a decis să renunțe la activitate. Într-o scrisoare adresată susținătorilor ei, Andreea Mitu promite că va relua antrenamentele în primăvara anului viitor.

Publicăm mai scrisoarea jucătoarei de tenis: 

„Dragi susținători, 

Mă bucur să pot împărtăși cu voi veștile bune din viața mea: eu și iubitul meu, Laurent, vom deveni părinți. Acest lucru se va întâmpla, probabil, la începutul anului 2018.
Suntem fericiți să luăm parte la această poveste și ne dorim să ne bucurăm de fiecare etapă.
Conform planurilor mele, mă voi întoarce la antrenamente în primăvara anului următor. 
Am toată susținerea familiei, apropiaților, echipei și sponsorilor pentru a reveni cât mai repede în competiție.
De asemenea, aș vrea să le transmit fanilor că voi împărtăși cu ei multe dintre momentele frumoase din lunile care urmează și că abia aștept să revin pe teren.

Mulțumesc,
Andreea Mitu”.


Cea mai imporatanta victorie a carierei a fost inregistrata in 2015, in meciul de FedCup Canada - Romania. Atunci, Mitu a invins-o pe Eugenie Bouchard, scrie sport.ro.

Andreea Mitu s-a aflat pe locul 68 WTA in 2015. In prezent, ea este pe 336.

Cel mai bun parcurs la un turneu de Grand Slam l-a avut in 2015, atunci cand s-a calificat in turul 4 la Roland Garros, dupa ce le-a eliminat pe Alize Lim, Karolina Pliskova si Francesca Schiavone.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews