ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tenismenul francez Ugo Humbert a dezvăluit că medicii săi i-au spus că ar putea exista o legătură între vaccinul Covid și problemele cu care s-a confruntat la sfârșitul anului trecut, după ce analizele medicale făcute după ce durerile l-au scos din joc au dat rezultate contrariante, potrivit Tennisworldfr.com.

După ce a pierdut în primul tur la Toronto, Humbert a fost vaccinat împotriva COVID-19. Humbert a mai concurat în alte patru evenimente și, după patru înfrângeri consecutive, a decis să pună capăt sezonului 2021.

Humbert a fost supus unor teste pentru a determina motivul pentru unele dintre problemele cu care se confrunta, dar testele nu au avut rezultate concludente. Medicii au confirmat că problemele ar putea fi o reacție negativă la vaccin, dar nu se poate spune nimic cu certitudine.

Humbert: Nu se poate spune nimic cu certitudine

"Este foarte greu de spus. Eu nu sunt medic. Am făcut toate testele posibile, dar nu au găsit nimic. A fost o nebunie.

Medicii spuneau că ar putea exista o legătură cu vaccinul, dar nu avea rost să căutăm mai departe, pentru că încă nu știm suficient de multe despre vaccin", a spus Humbert.

"Apoi, la 10 zile după ce am fost vaccinat la Toronto, am jucat, desigur, foarte mult, dar după 45 de minute sau o oră, aveam dureri peste tot, iar până la sfârșitul sezonului, mi-a fost foarte greu să mă antrenez.

După o oră eram epuizat. A trebuit să mă opresc timp de trei săptămâni. "De asemenea, am reacționat din nou la COVID când am fost în Australia.

Cred că organismul meu nu își revenise suficient." În septembrie, colegul său francez Jeremy Chardy a declarat că se confruntă cu o "serie de probleme" după ce a făcut injecția.

Humbert a fost întrebat dacă a vorbit cu alți jucători de tenis francezi despre acest caz. "Nu, nu sunt singurul atlet. Am auzit și alți oameni vorbind despre asta și știu că se poate întâmpla.

Am făcut parte din această situație, dar chiar vreau să uit de ea. A fost o perioadă dificilă. Prefer să nu mai vorbesc despre asta", a adăugat francezul.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews