ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Poliția newyorkeză a început luni dimineață să instaleze bariere în jurul complexului judiciar din Manhattan unde se așteaptă ca Donald Trump să fie arestat săptămâna aceasta, în timp ce orașul se pregătește pentru proteste furioase, transmite Daily Mail, citat de Știripesurse.

Fostul președinte a anunțat la sfârșitul săptămânii că se așteaptă să fie arestat în această săptămână, în timp ce un mare juriu se pregătește să audieze ultimul martor în cadrul unei anchete privind banii tăinuiți plătiți unei vedete porno.

Astfel, în timp ce echipa lui Trump și-a petrecut weekendul pregătindu-și strategia pentru a face față ultimei întorsături juridice, oficialii Departamentului de Poliție și principalii consilieri ai primarului pentru siguranță publică s-au întâlnit pentru a discuta despre cum să gestioneze protestele.

Rezultatul a fost construirea unui inel de oțel în jurul tribunalului din Lower Manhattan, unde Trump urma să fie pus sub acuzare.
 
 
Mulți ar spune că punerea sub acuzare a lui Trump a devenit inevitabilă după 6 ianuarie, sau după ce acesta și-a anunțat campania pentru 2024. Aceste voci s-ar înșela, însă. Punerea sub acuzare a lui Donald Trump a fost inevitabilă din momentul în care Trump a câștigat alegerile din 2016, deoarece, tot timpul, câștigarea acelor alegeri cu mesajul transformator America First pe care a făcut campanie a fost întotdeauna "adevărata" crimă a lui Donald Trump, relatează Revolver News.
 
Mai întâi a fost uraganul Crossfire, declanșat de James Comey și alții care au decis că dorința de a avea relații normale cu Rusia era o dovadă de comportament criminal.
 
Apoi a fost ancheta absurdă și aparent nesfârșită a lui Mueller, ca reacție la concedierea de către Trump a directorului FBI de atunci, James Comey.
 
În afară de cazul din Manhattan, Trump ar putea fi în curând pus sub acuzare și pentru "interferență electorală" în comitatul Fulton, Georgia, sau pentru "insurecție" pe 6 ianuarie, sau pentru manipularea necorespunzătoare a documentelor clasificate la Mar-a-Lago.

Fiecare dintre aceste cazuri este o farsă banală. Indiferent dacă Georgia a fost sau nu furată în 2020, nu există nicio îndoială că Trump a crezut cu adevărat că așa a fost.
 
Trump nu a fost la Capitoliu pe 6 ianuarie și nu a făcut nimic în acea zi în afară de a încuraja protestele. Iar în ceea ce privește documentele clasificate, în calitate de președinte, Trump putea literalmente să declasifice orice document pe care îl dorea cu mintea lui.

Și totuși, dintre toate acestea, acuzațiile care se așteaptă să apară în această săptămână ar putea fi cele mai stupide dintre toate.
 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews