ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mai știți când posta Teodor Baconschi ceva poza cu Pr. Prof. Viorel Ioniță cu Patriarhul Daniel la aceeași masa cu Patriarhul Kiril al Moscovei de unde focarimea caledaristă care îl aplauda înțelegea ca Pr. Prof. Viorel Ionita era un putinist deoarece nu era de acord cu acest Varanus Petrovus care e Baconschi, scrie Mircea Morar, pe Facebook.

Ei bine ce sa vezi Baconschi acum ceva ani in urma nu doar ca era la aceeași masa cu Seghei Lavrov ministrul de Externe al Rusiei ba il mai și  îl lauda. 

Teodor Baconschi: 

"Serghei Lavrov este un monstru sacru al.diplomatiei europene. O personalitate fascinantă, trebuie sa admit . (...) Personaj complicat: perfect anglofon, posesor al unei experiențe internaționale inegalabile, foarte inteligent, dur , dar totodată și histrionic, sigur pe el și conștient nu mai puțin de slăbiciunile structuralr ale Rusiei postcomuniste " 

Ei și tot asa o tine cale de 2 pagini în cartea sa. Ajunge chiar și la momentul când plănuia ca Lavrov sa sprijine crearea unui Institut Cultural Român la Moscova pentru a avea un dialog între elitele culturale ale României și Rusiei.

Deci va rog sa ma ajutați cu un răspuns la întrebarea mea. 

Cine este putinist Pr. Prof Viorel Ioniță care a făcut parte din delegația Patriarhiei Române și a stat la masa cu Patriarhul Kiril al Moscovei sau Varanus Petrovus care dedică elogii mărețe lui Serghei Lavrov și care visa la dialogul între elitele culturale ale României și Rusiei?
 
Editorial scris de Mircea Morar
 
 
FOTO: