ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Taxa pe lăcomie s-ar putea transforma în stimulent pentru hărnicie. Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor Publice, spune că taxa pe activele financiare pe care trebuie să o plătească băncile va fi cu atât mai mică, cu cât acestea investesc mai mult în economia românească și pot să demonstreze acest lucru, potrivit antena3.

Reprezentanții băncilor și  Ministerul Finanțelor discută astăzi, miercuri, noua ordonanță de urgență care modifică controversata ordonanță 114. 

Urmează să fie acordată și o serie de bonusuri cum explica Eugen Teodorovici, în funcție de modalitatea și nivelul pe care o să-l demonstreze băncile cu privire la felul în care investesc în economia românească.

Dacă lucrurile vor merge bine și vor demonstra acest lucru, instituțiile bancare vor plăti 0 impozit pe activele financiare, mai explica Teodorovici.