„Thailanda s-ar putea să devină prima țară din Asia de Sud-Est care legalizează parteneriatele civile între persoanele de același sex”, ne anunță Hotnews.


Thailanda, unde o mare parte din produsul intern brut provine din prostituție – altfel spus, țara e din păcate un mare bordel. Thailanda, unde 14 milioane de oameni trăiesc la limita sărăciei sau într-o sărăcie lucie. Thailanda, țara în care oficial inegalitatea dintre bogați și săraci este cea mai abruptă din lume. Thailanda, țara cu cel mai mare victime pe șosele din Asia de Sud-Est – și din lume; și unde majoritatea victimelor sunt oameni săraci, care folosesc vehicule precare. Thailanda, care este tot din păcate un paradis al pedofililor – și unde copiii, atât fete, cât și băieței, reprezintă 40% din numărul celor care se prostituează.

O țară care avansează, cu pași siguri, spre culmire descompunerii sociale. Și spre culmile decadenței morale. Pe care nouă ne place să o numim „progres”.

Să urmăm, așadar, exemplul pozitiv al Thailandei, așa cum ne îndeamnă, în subliminal, Hotnews. Și nu doar în privința parteneriatelor civile. Să-l urmăm în toate. Deja suntem pe calea cea dreaptă; și părem a fi un „challenger” demn de Thailanda, în toate privințele de mai sus.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews