ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Thailanda s-ar putea să devină prima țară din Asia de Sud-Est care legalizează parteneriatele civile între persoanele de același sex”, ne anunță Hotnews.


Thailanda, unde o mare parte din produsul intern brut provine din prostituție – altfel spus, țara e din păcate un mare bordel. Thailanda, unde 14 milioane de oameni trăiesc la limita sărăciei sau într-o sărăcie lucie. Thailanda, țara în care oficial inegalitatea dintre bogați și săraci este cea mai abruptă din lume. Thailanda, țara cu cel mai mare victime pe șosele din Asia de Sud-Est – și din lume; și unde majoritatea victimelor sunt oameni săraci, care folosesc vehicule precare. Thailanda, care este tot din păcate un paradis al pedofililor – și unde copiii, atât fete, cât și băieței, reprezintă 40% din numărul celor care se prostituează.

O țară care avansează, cu pași siguri, spre culmire descompunerii sociale. Și spre culmile decadenței morale. Pe care nouă ne place să o numim „progres”.

Să urmăm, așadar, exemplul pozitiv al Thailandei, așa cum ne îndeamnă, în subliminal, Hotnews. Și nu doar în privința parteneriatelor civile. Să-l urmăm în toate. Deja suntem pe calea cea dreaptă; și părem a fi un „challenger” demn de Thailanda, în toate privințele de mai sus.