ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cofondatorul unei companii de criptomonede a murit „în mod neașteptat" la vârsta de 30 de ani, informează dailymail.

Tiantian Kullander, care a cofondat compania Amber Group, o companie de active digitale din Hong Kong, a decedat în somn, a declarat un purtător de cuvânt al firmei sale.

Amber Group l-a descris pe Kullander  ca un  „un instrument esențial pentru fondarea Amber și un pilon al succesului nostru”.

„Și-a pus inima și sufletul în companie, în fiecare etapă de creștere a acesteia. A condus prin exemplu cu intelectul, generozitatea, umilința, diligența și creativitatea sa”, a precizat compania într-un comunicat. 

„TT a fost un lider de opinie respectat și a fost recunoscut pe scară largă ca un pionier pentru această industrie. Profunzimea cunoștințelor sale, dorința sa de a colabora și dorința sa de a-i ajuta întotdeauna pe ceilalți au adus beneficii pentru nenumărate start-up-uri și persoane”, a adăugat firma.

Kullander, fost trader la Morgan Stanley și Goldman Sachs, a fondat Amber Group în 2017. Compania a fost evaluată la 3 miliarde de dolari (2,4 miliarde de lire sterline) în ultimele luni. 

Firma a adăugat în comunicatul lor: „TT a fost un soț devotat, un tată iubitor și un prieten înfocat. Moartea sa este o tragedie, iar gândurile și rugăciunile noastre sunt alături de familia sa.”

Moartea lui Kullander vine la doar câteva săptămâni după ce un alt tânăr milionar al criptomonedelor a murit.

Nikolai Mushegian, în vârstă de 29 de ani, s-a înecat pe o plajă din Puerto Rico după ce a scris pe Twitter că se teme că CIA și Mossad îl vor ucide.

Mushegian avea un istoric de probleme de sănătate mintală, iar familia sa nu crede că a fost vorba de un joc murdar. 

Într-un mesaj postat pe Twitter cu câteva ore înainte de a muri, el a spus: „CIA, Mossad și elita pedofilă conduc un fel de rețea de șantaj cu trafic de sex din Puerto Rico și din insulele Caraibe.

„Vor să-mi însceneze ceva cu un laptop plantat de fosta mea [iubită] care era spion. Mă vor tortura până la moarte”

Cu toate acestea, unii membri ai comunității criptomonedelor din Puerto Rico sunt suspicioși cu privire la momentul morții sale.

El a fost descoperit de un surfer în apă la Ashford Beach pe 29 octombrie, complet îmbrăcat și având asupra sa portofelul.