ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tinerii care-l acuză pe patronul Untold de agresiune sexuală au depus plângere la Poliție. Bogdan Buta ar urma să fie audiat, susține Știripesurse.

Cazul patronului de la Untold, Bogdan Buta, acuzat că ar fi agresat sexual doi minori în 2021, se complică după ce informația a ajuns în spațiul public, în urma unei anchete de presă.

Potrivit surselor STIRIPESURSE.RO, doi dintre cei trei minori care ar fi fost în casa lui Bogdan Buta au fost luni seară la sediul IPJ Cluj, unde au depus o plângere în acest sens.
 
Deocamdată, dosarul este in rem, adică se cercetează fapta, și nu persoana.
 
Sursele judiciare au confirmat audierea celor care între timp au devenit majori, însă au refuzat să ofere detalii despre ceea ce au așternut pe hârtie, pe parcursul a mai multor ore, în care au răspuns întrebărilor anchetatorilor.

Conform sursei citate, judiciariștii clujeni ar urma ca în zilele viitoare să-l cheme la audieri și pe Bogdan Buta pentru a clarifica toate aspectele.
 
Abia după ce patronul Untold va da cu subsemnatul, anchetatorii vor avea un tablou complet a ceea ce s-a petrecut acum trei ani și vor putea face sau nu o acuzație împotriva celui reclamat.