ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-un interviu recent, Dr. Peter McCullough afirmă că există peste 1.000 de studii care arată că vaccinurile COVID au provocat leziuni, dizabilități sau decese, scrie dailyveracity.com.

„Există peste 1.250 de publicații revizuite de colegi privind leziuni, dizabilități și decese cauzate de vaccinul COVID-19. Au o mulțime de lucrări de citit pentru a se pune la curent cu acest dezastru de siguranță."
 

Nu trece o zi fără să apară știri despre încă o persoană tânără, anterior sănătoasă, care se prăbușește inexplicabil. De la jucătorul de la Buffalo Bills, Damar Hamlin, la studenta Lindsay Heck, mulți sunt spitalizați și mor subit. Washington Post a publicat recent un articol în care susține că, deși tinerii mor aparent fără motiv, nu este din cauza vaccinurilor Covid-19. Aceasta este o teorie a conspirației, hulpavă. Acesta este un control al daunelor voit eronat, deoarece există o cantitate considerabilă de date care arată răul pe care îl fac vaccinurile. Cu toate acestea, mass-media liberală duce o bătălie pierdută pentru a controla dovezile, căci până și CDC și FDA au început să investigheze vaccinul Pfizer.
 

Există peste 1.250 de rapoarte revizuite de colegi cu privire la vaccinurile Covid-19 și la leziunile și decesele pe care acestea le provoacă, și totuși nu are loc nicio investigație considerabilă din partea publicului larg. Din fericire, se oferă analize în întreaga lume și în Statele Unite. În jurnalul medical „Jama", s-a raportat că, în termen de 28 de zile de la administrarea vaccinului Covid-19, s-au înregistrat peste 7.750 de accidente vasculare cerebrale. Acestea au fost statisticile din țările scandinave; în Statele Unite, CDC recunoaște că peste 16.000 de americani au murit la câteva zile după administrarea vaccinului.

 
Să nu ne prefacem că CDC este fericit să recunoască numărul de decese. De fapt, CDC are un sistem de raportare numit V-safe, iar ei nu aveau de gând să facă publice datele până când nu au fost obligați de instanță să o facă. Când datele au fost publicate, au șocat lumea cu o statistică potrivit căreia 8% dintre persoanele care fac vaccinul sunt spitalizate. 25% dintre victimele spitalizate suferă leziuni medicale în ziua respectivă sau câteva zile mai târziu.

S-a raportat că vaccinul cu ARNm Covid-19 creează o stare catecolaminergică peste nivelul de bază pe care ar trebui să îl aibă un individ. În profunzimea corpului se află o forță puternică, gata să fie dezlănțuită la un moment dat. Catecolaminele, un grup de hormoni care declanșează răspunsul de luptă sau de fugă, se revarsă prin vene, pregătind corpul pentru luptă. Tensiunea arterială crește, iar mușchii se contractă, gata de acțiune. Dar ce se întâmplă atunci când acest răspuns este declanșat fără motiv? Catecolaminele necontrolate fac ravagii în organism, ducând la creșterea frecvenței respiratorii și chiar la boli potențial mortale, cum ar fi feocromocitomul. Acest lucru creează cea mai proastă situație pentru sportivi, care au căzut ca muștele în momentele de efort fizic.

Atunci când sportivii cu miocardită simt un val de adrenalină, acest lucru ar putea duce cu ușurință la stop cardiac brusc și la moarte. Acest lucru a fost bine stabilit înainte de epoca Covid. Dar acum că sportivii au fost în mare parte vaccinați, apare acest model de stop cardiac în rândul lor. Bărbați și femei tineri sănătoși și plini de viață, toți au fost doborâți în floarea vârstei, fără niciun diagnostic  anterior. Pe măsură ce se împing la limită în timpul exercițiilor fizice intense, inima lor se grăbește să țină pasul cu cererea de sânge bogat în oxigen. Dintr-o dată, un ritm anormal cunoscut sub numele de tahicardie ventriculară  se instalează, iar inima scapă de sub control. Contracțiile rapide și necoordonate pot degenera rapid într-o afecțiune mortală cunoscută sub numele de fibrilație ventriculară, care întrerupe fluxul sanguin către organele vitale și declanșează un stop cardiac.

Vaccinurile anterioare au fost retrase de pe piață din cauza efectelor adverse mult mai puține, însă vaccinul Covid-19 este încă disponibil în masă și susținut de către mass-media mainstream. L-au încurajat din toată inima, în unele cazuri, l-au cerut, iar oamenii l-au luat, adesea spre propria lor moarte. Pe măsură ce vaccinurile s-au răspândit, familiile au început să raporteze decesele către Pfizer, iar Pfizer nu a făcut publice cele peste 1.000 de decese care au fost raportate decât după câteva zile. FDA nu a ordonat Pfizer să retragă vaccinul de pe piață; a fost o mușamalizare flagrantă a unei crime în masă cum nu s-a mai văzut în istoria Americii. Încrederea dintre cetățeni și sistemul de sănătate al națiunii în medicina occidentală a fost distrusă iremediabil.
 
 
 


O criză de sănătate publică explodează, și nu este vorba de tulpinile care revin ale unei gripe exaltate epuizate. Cheagurile de sânge, miocardita, moartea cardiacă subită  și efectele secundare continuă să crească.

În timp ce unele sondaje făcute în trecut presupun că 85% dintre cei vaccinați sunt sănătoși, se dă o cifră substanțială de 15%. Aceasta este o cifră prea mare pentru a fi considerată acceptabilă. Pe lângă faptul că își omoară și își rănește victimele, vaccinurile nu funcționează, iar cei vaccinați se aleg din nou cu Covid-19. Reacția la acest lucru este, de obicei, cu cât mai multe vaccinuri, cu atât mai bine. Luați-l ca exemplu pe antrenorul NFL Bruce Arians. După mai multe vaccinuri, el a făcut miocardită în toamna anului 2022.

Femeile însărcinate suferă, de asemenea, din cauza vaccinurilor. Dr. James Thorpe, un specialist în medicină materno-fetală ObGyn din Gulf Breeze, Florida, a publicat articole revizuite de colegi care arată o creștere de zece ori mai mare a rezultatelor adverse pentru femeile vaccinate. În primele trei luni de sarcină, multe se confruntă cu nașteri de copii morți. La naștere, apar hemoragii fetale, hemoragii materne și coagulări. Dacă bebelușul se naște sănătos, s-a constatat că materialul genetic, ARN-ul mesager sintetic, călătorește în laptele matern de la mamă la copil. Femeilor li se spune frecvent să nu bea asta sau să mănânce aia de dragul copilului. Cu toate acestea, nu există niciun avertisment din partea CDC sau a FDA cu privire la pericolele vaccinurilor Covid-19 pentru femeile însărcinate și pentru copiii lor!
 
Americanii nu au nevoie de CDC pentru a înțelege efectele mortale ale vaccinului. 28% dintre americani cunosc pe cineva care a murit după vaccinarea cu Covid. În sondajul Zogby, 15% dintre persoanele care au luat vaccinul s-au îmbolnăvit de o nouă boală din cauza vaccinului. Chiar dacă CDC și FDA nu vor recunoaște niciodată acest lucru, oamenii devin din ce în ce mai suspicioși și mai conștienți de efectele secundare ale vaccinului. Toată lumea cunoaște pe cineva care a murit sau a suferit din cauza acestuia.
 
Totodată, renumitul specialist atrage atenția cu privire la faptul că efectul vaccinului este unul mortal, pe când cel al infectării cu covid este remediabil și chiar se poate controla.