ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ÎPS Teodosie a câștigat, luni, al doilea dosar cu Poliția Constanța, după ce a fost amendat, în pandemie, de cinci ori pentru „nerespectarea deciziei de carantinare”, anunță avocatul Adrian Cuculis, citat de ȘtiripeSurse.

„ÎPS Teodosie câștigă al doilea dosar cu poliția Constanța. Amendat în pandemie de 5 ori pentru nerespectarea deciziei de carantinare, am contestat toate procesele verbale emise în mod vădit ilegal și în scop șicanator”, spune Adrian Cuculis, avocatul arhiepiscopului Tomisului.

Vedeți și MINUNEA DE PE ARHIEPISCOPIE: După incendiu s-a arătat CRUCEA SFÂNTULUI ANDREI în vălătucii de fum. Imagini VIDEO cu PREDICA susținută de IPS Teodosie ÎN TIMPUL INCENDIULUI DEVASTATOR: Bine că nu este afectată nici o viață!

Instanțele au anulat deja două dintre acele procese verbale și urmează pronunțările și în celelalte, mai spune avocatul Cuculis. „Soluția pe scurt: admite plângerea. Anulează procesul verbal de contravenție (...) ca netemeinic. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare”, arată decizia Judecătoriei Constanța, din 14 octombrie.

Citiți editorialul lui Adrian Pătrușcă: Teodosie Omul Nostru