ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a declarat în exclusivitate la ”Sinteza Zilei” că acele oase din pădure nu aveau cum să fie mai vechi de două săptămâni și automat, acestea nu îi puteau aparține Luizei, subliniind că adevarata anchetă în cazul acestor orori se desfășoară la Secția Specială, informează Antena3.

Acesta a mai subliniat că inculpatul Gheorghe Dincă nu a spus că oasele i-ar aparține Luizei, ci a precizat că este vorba despre fata ucisă în luna mai.

Amintim că acesta își recunoștea victimele după luna anului, și nu după nume.

„Aș vrea să amintesc un anumit aspect. Se pare că dosarul adevărat și de unde vor ieși îngrengăturile se întâmplă la Secția Specială. În dosarul Luizei într-o primă fază pe care l-au întocmit DIICOT Craiova, se cunoștea că Dincă este persoana implicată, se știa mașina lui, se pare că s-au cerut ordonanțe și s-au solicitat mandate pe aceste chestiuni. Respectiv pe mașina identificată, a fost identificat și numărul de telefon de pe care Dincă a sunat  familia Luizei, ba mai mult, a fost identificată și locația”, a adăugat avocatul.

„Secția Specială trebuie să clarifice  ce a făcut acel polițist și de ce a spus că Alexandra a descris o mașina gri când nu avea cum să fie acolo. Alexandra putea să vadă doar o ușă cu un geam mare împărțit în mai mult geamuri mici. Unul dintre acestea era mai puțin acoperit. Prin acest geam se putea uita Alexandra. Prin acel unghi nu se putea vedea nicio poartă roșie. Aceste relatări au fost făcute de către polițist. Acesta a sunat-o de pe un număr particular, nu un număr oficial. Când se vor stabili aceste lucruri,  90% din dosar va fi rezolvat. Cred că că dosarul cu adevărat, cu tainele lui se află la Secția Specială, iar cred că acolo se desfășoară adevărata anchetă, cel puțin din punct de vedere formal”, a subliniat Tonel Pop.