ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Compania Vascar este unul dintre cei mai importanti producatori de mezeluri, specialitati din carne, conserve, semipreparate si carne fresh din Romania, cu doua branduri apreciate, Moldova in Bucate si Vascar. Produsele companiei se gasesc in retelele de hypermarketuri Carrefour, Kaufland, Auchan si Cora dar si in cele 21 de magazine proprii din regiunea Moldovei. 

Pentru ca in luna decembrie romanii consuma multe produse din carne de porc, am incercat sa facem un top al acestei categorii, stand de vorba cu reprezentantii companiei Vascar. In reteaua de magazine proprii, cele mai cautate produse sunt muschiul file crud uscat feliat, ceafa file crud uscata, carnatii taranesti de porc cu busuioc si salamul Sinaia. Toate aceste produse sunt preparate din carne de calitate superioara si condimente naturale si fac parte din gama premium Moldova in Bucate. 

Muschiul file crud uscat feliat de la Vascar a castigat titlul de Produsul Anului 2017, la categoria Specialitati din carne, in cadrul unui studiu de comportament al consumatorilor din domeniul FMCG. Produsul este fabricat fara injectare sau malaxare, fiind disponibil in ambalaje de 250-300 de grame vid sau 800-850 de grame flow-pack, cu o valabilitate de 60 de zile. 

Din 1,4 kilograme de carne maturata cu grija, timp de 2-3 saptamani, se obtine 1 kilogram de muschi crud uscat aromat, cu gust specific traditional. 

Ceafa file crud uscata, unul dintre cele mai apreciate produse ale companiei Vascar se obtine prin afumare cu rumegus din lemn de fag, ceea ce ii confera o savoare autentica, pe langa proprietatile sale nutritive. 

„Ne bucuram ca gustul savuros si calitatea produselor noastre sunt apreciate de toti romanii. Vorbim despre preparate din carne premium, cu un gust fin, adresate segmentului de consumatori care cauta produse savuroase, dar si sanatoase, intr-un ambalaj modern, usor de manevrat, care sa permita un consum rapid, comod si eficient”, spune Directorul General Vascar, Vlad Ciuburciu.

Carnatii taranesti de porc cu busuioc, deosebit de apreciati in special in perioada sarbatorilor de iarna, sunt realizati din ingrediente si condimente naturale, fiind un produs fiert si afumat cu rumegus din lemn de fag (din 1,15 kilograme de carne se obtine 1 kilogram de produs finit). Exista doua modalitati de ambalare, 400 de grame vid sau 1.500 de grame vrac, iar termenul de valabilitate este de 30 de zile.

Nu in ultimul rand, salamul Sinaia, ambalat la 300 sau 700 de grame flow-pack, reprezinta unul dintre cele mai gustoase ingrediente pentru micul dejun si are un termen de valabilitate de 120 de zile, ceea ce inseamna o mai mare flexibilitate in privinta consumului. Din 1,2 kilograme de carne, se obtine 1 kilogram de produs finit.

Ciuburciu (Vascar): "Facem eforturi pentru a le oferi clientilor experiente unice si mese gustoase"

Respectul si responsabilitatea fata de clienti sunt principalele valori ale companiei Vascar, alaturi de calitatea produselor si spiritul de echipa al angajatilor, spune Directorul General. "La Vascar, clientii sunt pe primul loc, ne gandim la ei in fiecare moment. De aceea, facem eforturi pentru a le oferi experiente unice si mese gustoase, le respectam exigentele si ne propunem zilnic sa ne ridicam la nivelul pe care si-l doresc. Responsabilitatea fata de consumator ne indeamna sa investim in calitate, in cele mai performante tehnologii de preparare a carnii", spune Vlad Ciuburciu.
 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews