ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


California va pune capăt planurilor de a impune vaccinurile COVID-19 pentru elevi atunci când statul își va încheia starea de urgență COVID-19, la 28 februarie, au declarat oficialii Departamentului de Sănătate Publică din California, relatează The Defender.

Obligația de vaccinare pentru copii a fost inițial stabilită să intre în vigoare la 1 iulie 2022, când se aștepta ca vaccinurile, aflate încă sub autorizație de utilizare de urgență la acea vreme, să fie aprobate în totalitate de către Administrația americană pentru alimente și medicamente (FDA).

În aprilie 2022, California a anunțat că va amâna mandatul până la 1 iulie 2023.

În cele din urmă, California a încheiat mandatul privind măștile școlare în martie 2022 și a încheiat mandatul de vaccinare pentru profesori și personalul școlar în octombrie 2022.
 
Acum, odată ce statul își va încheia starea de urgență, pe 28 februarie, vaccinul anticovid nu va mai fi impus nici elevilor.