ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Personalul Grădiniței „Cristos Rege” din Piatra Neamț a anunțat, cu profundă tristețe, că Sora Carla del Gaudio a trecut în eternitate și s-a reunit cu Domnul în dimineața zilei de 2 iunie 2023. După o perioadă de deteriorare a stării de sănătate, a trecut la cele veșnice la Spitalul Județean din Piatra-Neamț, informează Ziar de Piatra Neamț.

Carla Del Gaudio a fost un membru devotat al Congregației catolice „Micile Slujitoare ale lui Cristos Rege” și a adus lumină și binecuvântare în viața celor pe care i-a cunoscut. Toți cei care au avut privilegiul de a o cunoaște, aprecia și iubi, au ocazia de a-i aduce un ultim omagiu duminica după-amiază, pe 4 iunie, când trupul său va fi adus la Biserica „Sfântul Iosif Muncitorul” din strada Mihai Eminescu, Piatra-Neamț. Slujba înmormântării va avea loc în ziua de luni, 5 iunie 2023, începând cu ora 11.00, mai transmite pagina Grădiniței.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews