ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Eugen Gil Buleandră, fost secretar al orașului Panciu în perioada 2010 – 2022, a murit într-un spital din Iași, unde era internat din cauza unor probleme grave de sănătate. Acesta a fost înmormântat astăzi. 
 
În vârstă de 47 de ani, era de profesie jurist și lucra în administrația locală de aproape 20 de ani, informează  Jurnalul de Vrancea.

„Cu profundă tristețe, anunțăm trecerea în neființă a colegului nostru, Buleandră Eugen-Gil, fost secretar al orașului Panciu. Și-a dedicat activitatea ultimilor ani, în slujba Primăriei Orașului Panciu, fiind un OM pentru oameni. Trupul neînsuflețit este depus la Parohia "Petru și Pavel" (Preot Aga) și toți cei care doresc să-și ia rămas bun o pot face până mâine, 26 decembrie 2022, orele 13:00, când va avea loc și înmormântarea. DRUM LIN CĂTRE ÎNGERI, ÎȚI SPUN COLEGII CARE TE-AU APRECIAT!a scris într-o postare, Primăria Panciu.