ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O tânără a murit după ce a participat la  un festival de muzică de Halloween, în ceea ce martorii au descris ca fiind o tragedie „oribilă". Maya Nager se bucurase de festivalul de muzică electronică Terminal V, sâmbătă seara, la Edinburgh, când tânăra de 19 ani s-a prăbușit brusc, relatează Mirror.

Ea a fost transportată de urgență și cu disperare la spitalul din oraș pentru tratament, dar în ciuda eforturilor medicilor, ea a fost din păcate declarată moartă luni dimineață, relatează The Daily Record.

Ofițerii au lansat acum o anchetă privind circumstanțele necunoscute în jurul morții adolescentei la evenimentul organizat la Royal Highland Centre din Ingliston, în Edinburgh.

O sursă din cadrul festivalului a declarat: „Biata fată s-a prăbușit în local în jurul orei 18:00. A fost o priveliște îngrozitoare și am văzut cum a fost dusă de urgență la spital cu o ambulanță”.

„Nu am știut ce i s-a întâmplat, dar să auzim că a murit este cu adevărat șocant".