ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Daniel Onoriu a primit o lovitură dură chiar în prima zi din anul 2023. Din păcate, un membru important al familiei fostului pilot de curse a murit la vârsta de 23 de ani, scrie RTV. 

Această informație vine în urma unei postări a sale de pe facebook, în care susține că un tânăr din familia sa a decedat subit, fără a se cunoaște cauza.

„Fiul vărului meu EDU STAN (cel mai bun pilot de curse din România) a murit mai devreme! Avea doar 23 de ani și era un copil atât de frumos și cuminte! Nu știu care a fost cauza decesului, dar din păcate s-a stins! Dumnezeu să te odihnească în pace, copile! Sunt atât de trist și supărat că s-a întâmplat așa ceva și nu-mi vine să cred că părinții lui și toată familia noastră trece prin așa ceva”, a scris el.
 
Pe pagina de Facebook a  familiei lui Antonio a fost încărcată această fotografie și tot acolo, oamenii au scris mai multe comentarii prin care se arată consternați, uimiți și îndurerați de acest eveniment. 
 

 

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, floare și text care spune „plecat la Domnu o ființă atât de dragă, lăsând în urmă durere si tristețe. În aceste clipe atât de grele suntem alături de familia greu încercată Sincere condoleanțe! Antonio Stan 02 August 1999 01 Ianuarie 2023 Slujba de Priveghi 01 Ianuarie 2023 Ora 17:00 Comuna Chitila .Aun Nr.15 Punct de Reper Str. Islaz”