ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ionuț Bereșoae, fiul fostului pugilist la categoria semigrea, Marcel Bereșoae, a fost găsit mort la doar 31 de ani în propria mașină, în parcarea unui hipermarket, după ce a participat la un meci de amatori. Fotbalistul trăia în Anglia alături de mamă, soție și fiica în vârstă de doar 6 ani, scrie AS.com.

Ionuț a fost junior la Dinamo, iar, de-a lungul carierei, a mai evoluat pentru ACS Berceni sau Sportul Snagov, unde a fost antrenat de Laurențiu Recghecampf.

Tatăl fotbalistului a decedat în urmă cu 14 ani, iar apropiații au devăluit că, Ionuț a intrat într-o depresie cumplită după pierderea tatălui său, Marcel Bereșoae, fost sportiv, celebru în lumea boxului. Fostul pugilist era bodyguard la un restaurant din București și, după un scandal cu niște clienți, s-a iscat un conflict, în urma căruia pugilistul ar fi căzut într-un canal. Rănile suferite din cauza căzăturii i-au fost fatale.

„Pentru mine, tatăl meu a fost un idol. Oamenii îmi scriu și după 13 ani de la moartea lui și îmi spun lucruri frumoase despre el”, spunea tânărul fotbalist, Ionuț Bereșoae.

Sursa mai amintește că familia l-a căutat 8 ore pe Ionuț, după care l-au găsit decedat în mașină.
 
(Foto: Playsport/ Ionuț și Marcel Bereșoae)