ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Veste tristă în lumea showbiz-ului românesc. Anca Molnar, make-up artistul vedetelor, a murit la doar 35 de ani, după o luptă grea cu cancerul timp de un an, transmite Știripesurse.

Anca Molnar a descoperit că are cancer după ce a început să aibă dureri de cap tot mai frecvente și intense.
 
La început, make-up artista nu a acordat importanță durerilor de cap, considerându-le banale.
 
Însă, în timp, durerile au devenit atât de severe încât nu mai putea să-și desfășoare activitatea.
 
Acela a fost momentul în care a decis să meargă la medic și acolo primit un diagnostic devastator: tumoare pe creier.
 
Deși a fost operată de două ori pe creier și a avut mare încredere în cadrele medicale, boala nemiloasă i-a curmat viața.

Recent, Anca Molnar a lăsat un mesaj emoționant pe pagina sa de Instagram, care i-a impresionat profund pe toți cei care o cunoșteau.

„Am venit, am trăit frumos și am plecat spre o altă lume. Am luptat cum am știut mai bine și cu toate puterile mele… Până la ultima picătură de speranță. Vă las în suflet mulțumirea pentru cât de frumoasă mi-a fost viața și zâmbetul meu să vă rămână mărturie că am trăit-o din plin. Mi-am dorit de atâtea ori să iau telefonul în mână pentru ultima dată și să vă las un ultim îndemn: trăiți frumos și trăiți din plin! Eu, Anca Molnar am plecat… Acasă. Dar de acolo, voi continua să vă veghez mereu!", este mesajul emoționant transmis de Anca Molnar pe Instagram.