ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


"Nu avea nicio problemă de sănătate". Măcelul tinerilor nevinovați continuă cu pași repezi. Jessica și-a pierdut viața la doar 24 de ani, scrie DC News.it  

Jessica Andreatta a murit după patru zile de agonie. S-a zbătut la terapie intensivă, dar nu s-a mai putut trezi. Avea 24 de ani. Joia trecută i s-a făcut rău în locuința sa din Via Rovereto, în Silvella. Tocmai terminase de luat cina când a suferit un stop cardiac. S-a prăbușit la pământ în fața familiei sale, care a chemat imediat ajutoare. Internată de urgență la spitalul din Conegliano, a fost declarată în moarte cerebrală ieri, luni, 29 mai.

Moartea Jessicăi a lăsat comuna Cordignano în stare de șoc. Mama sa Tiziana și tatăl Giustiniano in primis, dar și ceilalți oameni care o cunoșteau. Era descrisă ca fiind o persoană însorită, cu un zâmbet pentru toată lumea. Îi plăcea muzica și dansa hip-hop.

Studiase la Istituto Marchesini din Pordenone și lucrase o perioadă la o grădiniță din Pinidello. Organele sale au fost donate, mai precizează sursa ciată.