ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Veste tragică: profesoara Andreia Pavăl, care astăzi trebuia să se căsătorească, a murit subit ieri.

Veste tragică despre o tânără profesoară care astăzi avea programată cununia religioasă. Andreia Pavăl a trecut murit pe neașteptate chiar cu o zi înainte de a-și vedea fericirea cu ochii. Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională (CJRAE) este în doliu. Vineri, 16 februarie a.c., Andreia Pavăl a murit. Nu se cunoaște deocamdată motivul decesului. Prieteni și colegi apropiați au scris pe facebook că femeia era veselă și plină de viață și nu-și pot explica tragedia, potrivit portalului Educație prin lectură.

Andreia Pavăl avea un băiețel și urma să se căsătorească religios cu bărbatul iubit chiar azi, sâmbătă, 17 februarie a.c.
 
Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

„Familia CJRAE Constanța a pierdut un reprezentant inimos, cu care timpul a fost mult prea grăbit – Andreia Pavăl! Este teribil de greu să vorbim despre Andreia la timpul trecut, căci jovialitatea și blândețea ei ne-au cucerit pe toți! Recent, Andreea descria oamenii alături de care se dedica celor din jur, astfel: <<Echipa invincibilă a profesorilor logopezi! ,,Ingrediente”: respect, implicare, profesionalism, prietenie…>>

De astăzi, Andreea ne va zâmbi dintr-o altă dimensiune! A fost un om atât de bun și de credincios, încât la cununia sa religioasă, care urma să aibă loc sâmbătă, și-au dorit neapărat să participe îngerii! Drum lin spre cer, suflet curat!”, este mesajul plin de durere transmis de CJRAE Constanța pe pagina sa de facebook, care a oferit și detalii despre înmormântare:

,,Pentru cei care pot merge să își ia rămas bun:
O vom putea vedea la Biserica Sfântul Vasile cel Mare, zona Inel 2, strada Ion Neculce, Nr. 2G.
Din informațiile pe care le avem de la familie, mâine seară, la ora 19:00, va fi slujba stâlpilor, iar duminică, ora 13:00, va fi slujba înmormântării."

Colectivul Grădiniței PP ”Ion Creangă” a ținut de asemenea să transmită un mesaj: ,,Ne amintim, cu lacrimi și durere, timpul de calitate și întâmplările frumoase pe care le-am trăit alături de prietena noastră, ANDREIA PAVĂL, care a fost, începând cu anul 2008, profesor logoped, titular al Cabinetului de logopedie din grădinița noastră! Astăzi, când a plecat la ceruri, cu lacrimi și durere, ne luăm rămas bun de la Andreia, un Om adevărat, o bună prietenă, cu suflet blând și dragoste de oameni! Drum lin spre cer, iubita noastră prietenă! "