ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Durere de nedescris în familia unei tinere din comuna Topalu, Constanța. Oana s-a stins din viață la doar 29 de ani, împreună cu copilașul pe care-l avea în pântec, transmite Contanța TV.

Oana a ajuns în stare gravă la Spitalul Județean Constanța, la sfârșitul lunii noiembrie. Apropiații spun că s-a simțit rău și au fost nevoiți să cheme ambulanța. Starea de sănătate a Oanei s-a deteriorat rapid și a intrat în comă. Sute oameni s-au rugar pentru însănătoșirea tinerei. Nimeni nu prezicea tragedia care avea să urmeze.

Toți cei apropiați au lansat un apel pe rețelele de socializare pentru că Oana avea nevoie de sânge.

„Dragii mei, apelez la voi cu o mare rugăminte. Cumnata mea are urgent nevoie de sânge. Vă rog mult, dacă puteți ajunge, sa donați la Centru de Transfuzii Sânge din Constanta. Trebuie sa menționați numele cumnatei mele, NEAGU OANA-ANDREEA internata la Spitalul Județean Constanța! Nu contează grupa sanguină! Să reușească să învingă și ea și copilașul din pântecul ei”, au scris rudele Oanei, în apelul de pe Facebook.

Din păcate, vestea tristă a venit pe 17 decembrie. Oana s-a stins din viață pe patul de patul de spital. Nici copilașul din pântec nu a putut fi salvat.

Pentru cine doreste să-si ia un ultim rămas bun de la Oana, trupul ei neînsuflețit o să fie adus la capelă din incitna bisericii Adormirea Maicii Domnului din Com. Topalu în aceasta seară, iar înmormântarea va avea loc mâine”, a anunțat familia tinerei, pe Facebook.