ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tragedie! A murit la doar 28 de ani Valentina lfrim, fost administrator al localului „Los Amigos” din comuna Mera - Vrancea, anunță Ziarul de Vrancea.

„Valentina era o mamă și o soție iubitoare. Era născută pe data de 01.01.1995. Este căsătorită în comuna Mera cu Ștefan Ifrim, angajat al Ocolului Silvic Focșani. În trecut a administrat alături de soțul ei localul „Los Amigos” din comuna Mera. A luptat până în ultima clipă cu o boală nemiloasă, cancerul! A fost plină de viață, credincioasă și cu o putere foarte mare interioară. A reușit să își însoțească fiica în primul an școlar (grupa pregătitoare). Se pare că Dumnezeu în care Valentina a avut și are mare încredere, a avut alt plan cu ea. Cazul ei trebuie să fie un exemplu pentru noi toți, să prețuim mai mult fiecare moment al vieții și să fim preocupați mai des de sănătatea noastră, indiferent de vârsta pe care o avem. Locul în care  cei care au cunoscut-o îi pot aduce un ultim omagiu Valentinei Ifrim este satul Pietroasa com. Câmpineanca (locul natal).” a precizat pentru Ziarul de Vrancea, consilierul județean Florin Vasilache originar din comuna Mera. Acesta a făcut cunoscută public de altfel și trista veste a decesului Valentinei Ifrim prin intermediul unei postări activată luni 18 septembrie 2023 pe contul său de facebook 

„Astăzi (n.r. luni 18 septembrie 2023) zi de doliu, un suflet bun ne părăsește! Dumnezeu să te odihnească în pace Vali (Vally Ifrim). Este foarte amar să-i pierdem pe cei mai dragi, pe rude și prieteni și este de două ori mai amar dacă ne părăsesc oameni tineri, frumoși și talentați. Un gând bun și o rugăciune va ajuta mult. Dumnezeu să o ierte!” a scris în postarea sa Florin Vasilache.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews