ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O tânără mămică și bebelușul ei au murit la Maternitatea din Arad! Mămica în vârstă de 25 de ani a născut prin cezariană, apoi s-a stins din viață. Medicii au încercat să îi salveze viața, însă nu au mai putut face nimic. Din păcate, atât ea, cât și bebelușul au murit, transmite RomâniaTV.

Femeia se afla la Maternitatea din Arad, acolo unde a adus pe lume un copil, însă nici ea și nici bebelușul nu au supraviețuit.

Tânăra a ajuns de urgență la spital, unde a fost adusă cu Ambulanța, după ce a simțit că nu mai poate să respire și a sunat la numărul de urgență 112.

Tânăra de 25 de ani a ajuns pe patul de spital și a intrat în operația de cezariană. Ieri, medicii au tratat-o cu antibiotice pentru că avea febră, iar starea ei s-a îmbunătățit.

Însă în timpul nopții totul s-a schimbat și starea femeii s-a agravat, astfel că medicii au început operația de cezariană, potrivit Antena3.ro.

Din păcate, în urma intervenției, femeia a murit după ce a intrat în stop cardio-respirator, la fel și bebelușul care nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire.