ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În dimineața acesata a izbucnit un incendiu la Spitalul de Boli Infecțioase  Ploiești, care este unitate Covid. Din primele informații a reieșit faptul că doi pacienți au decedat, potrivit oficialilor de la ISU Prahova. În acest context, autoritățile au activat Planul roșu de intervenție, transmite Evenimentul Zilei.

Incendiul a avut loc la parterul unității sanitare, pe o suprafață de 20 de metri pătrați, fără flacără, cu degajare de fum. La fața locului au fost mobilizate șase autospeciale de lucru cu apă și spumă, o descarcerare și 20 de ambulanțe SMURD și SAJ, cu 57 de pompieri militari, precizează ISU Prahova. Spitalul de Boli Infecțioase este secție a Spitalului Județean Ploiești, conform sursei citate.
 
 
 
 
În urma incendiului au murit două persoane, de 74, respectiv 75 de ani. După evenimentul tragic au fost transferați 18 pacienți la SJU Ploiești. Una dintre infirmiere, însă, a suferit arsuri pe 40% din suprafața corpului și va fi transferată la Spitalul Floreasca.

Iată declarația lui Bogdan Nica, directorul Spitalului Județean de Urgență(SJU) Ploiești:

„Secția era nouă, este secția renovată de Pediatrie, instalația electrică nouă și verificată, rampele de oxigen sunt montate anul trecut înainte de valul 3. Personalul instruit, ca dovadă că a intervenit imediat, dar o fracțiune de secundă… Dumnezeu știe. S-a mișcat patul, s-a frecat de ceva și o scânteie de oxigen… Erau și detectoare de oxigen, erau absolut toate cele necesare, dar probabil bolnavul și-a smuls masca și oxigenul s-a dus în aer. Asta vor determina specialiști”
 
Reacția avocatului Gheorghe Piperea:

„Și nici acum, nimeni, dar nimeni nu are demnitatea să îi ceară demisia lui Arafat. Și nici acum, nimeni, la fel ca în toate celelalte cazuri de deces prin incinerare până la carbonizare în spital (unde omul se duce la vindecare sau alinarea suferinței, iar noi aruncăm anual 15 miliarde de euro din munca noastră) nu va acuza niciun spital, niciun manager de spital, niciun ministru, nicio dsp, pentru malpraxis instituțional. Nici măcar rudele celor decedați prin incinerare. Nicio morsă competentă nu va cere scuze public lumii pentru susținerea unui sistem criminal de medicină de dezastru, concentrat exclusiv pe ciomăgirea oamenilor care nu au încredere în buna credință a regimului arahatian ilegal, ilegitim, cleptocrat și totalitar.  

Iar egregorul Arafat va dobândi și mai multă putere, pentru că se hrănește din munții de suferință pe care îi creează. 

Niciodată adevărații vinovați nu sunt descoperiți, ci camuflați bine, ca să fie mai ușor controlabili ulterior. Iar improvizațiile sunt mereu ignorate, mereu ascunse, mereu perpetuate. Pe continente de bani se întâmplă asta, nu gratis. Pe câștiguri politice se întâmplă asta, nu pe degeaba. Pe puncte ideologice, progresiste, se întâmplă asta, nu în van. Iar noi, restul, plătim, îndurăm și ne rugăm, c niște medievali ce suntem.    

Idioții Europei sunt statuile pandemice, idolii falși pe care această națiune inertă i-a pus pe soclu, cei care cred că așa se duce lupta contra pandemiei - cu improvizații, protocoale criminale, hoție, corupție, conflicte de interese, contracte cu dedicație și profitori ai "războiului” sanitar. Și care cred că lumea chiar nu îi vede. Ți care cred că cei afectați nu se vor răzbuna cândva. 

Idioții Europei cu plus (cu asupra de măsură) sunt cei care se încred în idioții Europei mai sus indicați și care ne obligă pe toți să avem încredere în zișii idioți ai Europei. Ba chiar emit pe bandă rulantă și promovează acte normative care le oferă idioților Europei ciomagul și biciul de pus pe spinarea noastră, nesupușii”, a transmis avocatul Gheorghe Piperea.