ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Fostul președinte Traian Băsescu a lansat un atac dur la adresa  prim-vicepreședintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, reproșându-i acestuia într-o postare pe Facebook că ignoră criza din Republica Moldova.
 
„Conștiința democratică a lui Timmermans și-a terminat gazul !

În timpul campanie pentru Parlamentul European, în speranța că va câștiga competiția pentru a deveni președinte al Comisiei Europene, olandezul Frans Timmermans își rupea hainele de pe el de grije statului de drept din țări precum Polonia, Ungaria sau România, hiperbolizând sau inventând pericole majore de derapaje în aceste state, altfel destul de solid așezate pe drumul democrației . 
 
Azi, după ce a fost bătut măr de candidatul PPE, bietul cabotin stă pitit în birou și se face că nu vede lovitura de stat aplicată de oligarhul Plahodniuc statului de drept în Republica Moldova, țară asociată Uniunii Europene.
Ce ți-e și cu demagogii ăștia profesioniști cățărați în vârful instituțiilor europene.
În fond pentru Timmermans campania s-a terminat. Va vorbi din nou despre statul de drept și îl va apăra cu frenzie în următoarea campanie.
Până atunci, Republica Moldova poate să mai aștepte ...”, scrie Traian Băsescu pe Facebook.