ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Specialiștii din Marea Britanie au confirmat tratamentul folosit de dr. Flavia Groșan în tratarea pacienților cu Covid. Publicația Daily Telegraph a relatat că tratamentul oferit de dr. Groșan  se bucură de susținerea medicilor britanici, care confirmă, la rândul lor, efectul pozitiv al recomandărilor medicului român asupra pacienților infectați cu virusul Covid-19, conform România TV.

Englezii au preluat schema oferită de dr. Flavia Groșan, care susținea că "În zece zile pacienții mei sunt ok, mai stau patru zile în izolare după care își reiau activitatea. În reportajul cu care am pornit am spus o mie. Nu o mie. Eu am mii! Pentru că într-o casă sunt trei, patru pacienți COVID, și pe toți patru i-am tratat. Deci sunt mii și mii de pacienți care au mers foarte bine”.

Schema pe care medicul pneumolog a oferit-o, s-a dovedit a fi eficientă, conform specialiștilor britanici.  ”Eu am o schemă în care fiecare medicament știe ce face. Dacă îmi spune că pacientul are febră, ceva nu e în regulă. Dacă îmi spune că tușește, ceva nu e în regulă. Eu controlez povestea. . E o poveste, pentru că eu mă adresez lumii. Și va rămâne această poveste scrisă de mine”.

”Claritromicina singură, nu poate face față. Ea este vedeta, dar are nevoie de ajutoare. Regina este Ventolin, regele este Flixotide”.

Secretul tratamentului oferit de dr. Groșan constă în utilizarea Ventolinului, în locul codeiniei: ”Ei nu au înțeles de ce sunt eu împotriva Codeinei. Eu nu vreau Codeină care să îmi lase secrețiile în plămâni. Eu prefer bronhodilatatorul, Ventolin. Cu fiecare în parte am stat și am explicat cum să ia acel Ventolin. Eu am inițiat camera de inhalare. Este o sticluță de plastic de care atașezi spray-ul și din care inhalezi din cameră. Știu sigur că îmi ajunge în plămân. Altfel nu!

Eu așa am tratat COVID-ul. Eu sunt pe aceeași schemă de zece ani. Nu de ieri, de azi, de zece ani. Covid-ul este o răceală zdravănă, mai fițoasă așa, un virus un pic mai agresiv, simptomele sunt un pic mai brutale. Trebuie tratat de la primul simptom, intri pe tratament să nu-i dai voie să coboare”.

Medicul pneumolog a mai declarat că schema are un rol de antiinflamare și, prin urmare, aceasta nu este ”bătută în cuie”: 

”Rolul schemei mele este antiinflamator, să limitez răspândirea COVID-ului, să limitez acțiunea lui inflamatorie. Eu așa am tratat Covid, în stilul ăsta .Schema nu este bătută în cuie, o adaptăm la pacient. Schema mea nu are cortizon, dar când e cazul, îl dau.”