ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii se recuperează, aparent, destul de bine după nouă zile de la contractarea virusului SARS-CoV-2, astăzi găzduind două audiențe virtuale cu ambasadori străini, din reședința sa de la Castelul Windsor, transmite The Daily Mail.

Suverana britanică, în vârstă de 95 de ani, s-a simțit suficient de bine pentru a vorbi, online, cu diplomații care se aflau la Palatul Buckingham, după ce a amânat angajamente similare, programate pentru săptămâna trecută, ca urmare a testului său pozitiv la SARS-CoV-2 din 20 februarie.
 
Palatul Buckingham a precizat, cu ocazia comunicării rezultatului pozitiv, că pacienta triplu vaccinată se confrunta cu „simptome ușoare, asemănătoare răcelii”, și că a putut continua să îndeplinească „sarcini ușoare” pe toată perioada în care nu s-a simțit bine.
 
Astăzi, regina „l-a primit” în audiență pe Carles Jordana Madero, care a prezentat Scrisorile de rechemare ale predecesorului său și propriile Scrisori de acreditare în calitate de ambasador al Principatului Andorra la Curtea St James.
 
De asemenea, regina l-a mai „primit” pe Kedella Younous Hamidi, care și-a prezentat în această dimineață scrisorile de acreditare în calitate de ambasador al Republicii Ciad la Curtea St James.
 
În mod interesant, steagul Principatului Andorra se aseamănă cu cel al Republicii Ciad, ambele fiind similare tricolorului românesc. În mod caraghios, scrisorile de acreditare au fost oferite în dreptul ecranului pe care se afla Regina.
 

 
Comentatorul regal Richard Fitzwilliams a declarat că aceasta este „o veste splendidă, care arată că [regina] și-a revenit” după infectarea cu noul coronavirus. Un alt expert regal, Phil Dampier, a scris pe Twitter că regina „pare să se simtă mult mai bine”, adăugând: „Ce femeie!”. 
 
După cum a arătat ActiveNews anterior, regina Marii Britanii pare să se fi tratat cu Ivermectină, un medicament ieftin și eficient împotriva Covid-19: Regina Angliei, infectată cu Covid, se tratează cu Ivermectină? FILMAREA ZILEI | ActiveNews