ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Trei ofițeri de poliție din Massachusetts au murit subit în decurs de patru zile săptămâna trecută, potrivit autorităților, scrie westernjournal.

„Săptămâna aceasta a fost una dificilă în comunitatea forțelor de ordine din Massachusetts", a postat miercuri pe Facebook Poliția de stat din Massachusetts. „Trei ofițeri activi din cadrul forțelor de ordine, toți din comunitățile de pe coasta de sud, au decedat subit în ultimele șapte zile."
 
 Unul dintre ofițeri, ofițerul John F. Santos, în vârstă de 25 de ani, din cadrul Departamentului șerifului din comitatul Plymouth, urma să facă parte din Trupa 88 de recruți a poliției de stat din Massachusetts, potrivit raportului.
„El ar fi servit, fără îndoială, o carieră lungă și distinsă în cadrul acestui departament", a declarat MSP. Santos a suferit un anevrism cerebral la 28 decembrie și a fost declarat mort la Centrul Medical Beth Israel Deaconess din Boston.

„Din nefericire, John a cedat în mod neașteptat... a cedat în urma unei urgențe medicale în timp ce se antrena în sala de sport la doar 25 de ani", au scris prietenii într-un apel GoFundMe. Prietenii, Patrick Freire și Nick Kennedy, au spus că Santos era, de asemenea, un veteran care servise peste mări și avea o logodnică care era însărcinată cu primul copil al cuplului. „John era un familist care vorbea mereu frumos despre iubita lui, Hannah, și despre cât de mult o iubea, precum și despre cât de încântați erau că vor fi "în curând părinți"", potrivit apelului de strângere de fonduri. Apelul vechi de o săptămână strânsese peste 48.000 de dolari pentru un obiectiv de 50.000 de dolari până joi târziu.
 

Ofițerul Sean Besarick, în vârstă de 48 de ani, din cadrul departamentului de poliție din Brockton, a murit subit pe 29 decembrie, potrivit postării MSP.

Besarick fusese ofițer de poliție în cadrul departamentului timp de 24 de ani. Besarick era căsătorit și avea două fiice, potrivit raportului.El a servit în Marină în perioada 1993-1997 înainte de a se alătura departamentului de poliție, câștigând mai multe medalii Bronze Star, potrivit necrologului său.
 

„Cea mai mare dragoste, pasiune și scop al lui Sean a fost să fie tată și să petreacă timp cu fiicele sale", potrivit necrologului. „Sean a fost întotdeauna acolo pentru fetele sale, fie că era vorba de a face pe șoferul, de a le ajuta cu temele de la școală sau pur și simplu de a se relaxa pentru „seara de film". Sean putea fi văzut cu ușurință în public, timp de nenumărate ore, la toate recitalurile de dans, și la toate competițiile la care participau fetele sale. Sean nu a ezitat niciodată să urce pe scenă pentru prețioasele sale dansuri tată-fiică."
 
Sâmbătă, ofițerul Christopher Davis, în vârstă de 42 de ani, din cadrul Departamentului de Poliție din Stoughton, a murit, de asemenea, subit, potrivit raportului MSP. El nu era de serviciu în acel moment.

Davis fusese descoperit inconștient în locuința sa din Brockton, sâmbătă, în jurul orei 21:45, potrivit WHDH-TV din Boston. Ulterior, el a fost declarat mort la Good Samaritan Medical Center din Boston, potrivit WFXT-TV. În cei 17 ani petrecuți în cadrul departamentului, Davis a făcut parte din Unitatea de Operațiuni Speciale și a fost, de asemenea, instructor de tactici defensive și investigator certificat de incendii. „El primise numeroase laude din partea departamentului, inclusiv un premiu pentru servicii deosebite în 2012", a relatat WFTX. Davis „și-a servit cu mândrie țara în cadrul Forțelor de Securitate ale Forțelor Aeriene ale SUA în Irak", potrivit necrologului său, care a adăugat: „În ciuda programului încărcat al serviciului public, Chris și-a găsit întotdeauna timp pentru familia și prietenii săi".