ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul ministru al Justiției, Monica Macovei a fost dată în judecată de trei spitale din țară. Toate aceste unități spitalicești cer despăgubiri după ce aceasta l-a accidentat pe motociclistul din 2 mai. Chiar luna aceasta este programată o ședință de judecată, transmite Realitatea.net.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, citate de Realitatea Plus,fostul ministru a fost dat în judecată de 3 mari spitale din România, pentru recuperarea cheltuielilor cu spitalizarea motociclistului accidentat de Macovei, în apropiere de Mangalia.
 

Este vorba despre Spitalul de Urgență din Constanța, Spitalul Fundeni din București și Institutul Național de Recuperare.

Unitățile spitalicești se îndreptă împotriva asigurătorului, care trebuie să suporte cheltuielile de spitalizare ale persoanei vătămate, dacă instanța va decide în acest sens.

Bărbatul este asigurat, dar cheltuielile nu se pot deconta de pe asigurarea lui, deoarece nu el este vinovat de producerea accidentului.