ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


NBC News a publicat un raport care recunoaște o posibilă legătură între vaccinurile anticovid și miocardită, informează Life Site News.

Reportajul din 12 noiembrie al NBC începe cu o anecdotă despre Da'Vion Miller, un locuitor din Detroit, care, la vârsta de 22 de ani, a leșinat la el acasă și a fost ulterior spitalizat și diagnosticat cu miocardită și pericardită la o săptămână după ce a primit prima doză de vaccin anticovid de la Pfizer, iar ulterior medicii l-au sfătuit să nu o primească pe a doua.

"Miocardita este o afecțiune care a fost de mult timp legată de o serie de infecții virale, inclusiv gripa, coxsackieviruși, precum și de Covid", se arată în raport.
 
"De asemenea, a fost observată ca un efect secundar puțin frecvent, dar îngrijorător, al vaccinurilor Covid cu ARNm".

Apoi, continuă spunând că "au existat aproximativ 1.000 de rapoarte de miocardită sau pericardită legată de vaccinuri la copii sub 18 ani, în principal tineri de sex masculin, conform CDC”.