Alexandru Cumpănașu, președintele Coaliției Naționale pentru Modernizarea României, a prezentat imagini emoționante, din 24 ianuarie,  în care apare o tânără din Romania care, cu un efort substanțial, a vrut să aniverseze, la Viena, ziua Unirii Principatelor Române, printr-o  depunere de coroane, potrivit stiripesurse.ro.

„Dragi prieteni, imaginile de mai jos nu sunt nici din Focșani,nici din Iași și nici din Bucuresti. Sunt din inima IMPERIULUI Austro-Ungar!!! DE LA VIENA cu ocazia zilei de 24 IANUARIE. Acolo unde s-a produs un precedent. O femeie sufletistă și patrioată până-n pingele Laura Hant, Vicepreședinte CNMR a făcut un lucru uimitor: s-a luptat de una singură să obțină aprobări de la austrieci, s-a bătut să aducă minunații ostași români la Viena, s-a luptat cu birocrația românească și austriacă și a reusit de una singură acest lucru emoționant de ziua Unirii Principatelor!! Sunt mândru de tine Laura. Ma bucur tare mult ca esti in familia CNMR si ca Dumnezeu te-a adus in calea noastră!. Imaginea cu soldatul austriac salutand tricolorul românesc este atât de puternică, încât cu greu nu-ți dau lacrimile”, a precizat pe Facebook, Alexandru Cumpănașu, președintele CNMR.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews