ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Alexandru Cumpănașu, președintele Coaliției Naționale pentru Modernizarea României, a prezentat imagini emoționante, din 24 ianuarie,  în care apare o tânără din Romania care, cu un efort substanțial, a vrut să aniverseze, la Viena, ziua Unirii Principatelor Române, printr-o  depunere de coroane, potrivit stiripesurse.ro.

„Dragi prieteni, imaginile de mai jos nu sunt nici din Focșani,nici din Iași și nici din Bucuresti. Sunt din inima IMPERIULUI Austro-Ungar!!! DE LA VIENA cu ocazia zilei de 24 IANUARIE. Acolo unde s-a produs un precedent. O femeie sufletistă și patrioată până-n pingele Laura Hant, Vicepreședinte CNMR a făcut un lucru uimitor: s-a luptat de una singură să obțină aprobări de la austrieci, s-a bătut să aducă minunații ostași români la Viena, s-a luptat cu birocrația românească și austriacă și a reusit de una singură acest lucru emoționant de ziua Unirii Principatelor!! Sunt mândru de tine Laura. Ma bucur tare mult ca esti in familia CNMR si ca Dumnezeu te-a adus in calea noastră!. Imaginea cu soldatul austriac salutand tricolorul românesc este atât de puternică, încât cu greu nu-ți dau lacrimile”, a precizat pe Facebook, Alexandru Cumpănașu, președintele CNMR.