O mamă din Australia a murit din cauza șocului, după ce și-a găsit fiul, în vârstă de 34 de ani, mort subit  în locuința sa, relatează Daily Mail.

Orașul Coober Pedy din Outback se confruntă cu o triplă tragedie, după ce o mamă a murit la doar trei zile după ce fiul ei s-a stins din viață, înainte de a fi anunțat și decesul unui pompier din comunitate.

Goran Ilich, în vârstă de 34 de ani, a murit pe 12 noiembrie, trupul său fiind găsit în mod tragic de mama sa, Elizabeth.
 
Goran Ilich (pictured), 34, was found dead by his mother Elizabeth Ilich on the morning of November 12, according to Coober Pedy Regional Times

Goran Ilich era popular în rândul tuturor categoriilor de vârstă în orașul în care locuia, scriu ziarele locale.

„Avea un farmec natural și era bine educat și politicos”.

Cauza morții sale nu a fost încă făcută publică.

La trei zile după moartea sa, mama lui Goran a decedat în ceea ce localnicii au catalogat drept o 'dublă tragedie'.
 
Three days after he died Goran's mother Elizabeth Ilich (pictured) passed away in what locals are calling a 'double tragedy'

'La primele ore ale dimineții de luni, Elizabeth Ilich îndurerată s-a trezit cu dureri în piept și a chemat prietenii pentru ajutor', a relatat ziarul.

'A fost chemată o ambulanță, dar doamna Ilich a decedat la spital câteva ore mai târziu.

'Prietenii au relatat că doamna Ilich avea o afecțiune cardiacă și cred că durerea provocată de moartea fiului ei a cauzat un atac de cord'.

Un GoFundMe a fost creat în urma pierderii lui Goran, care se referea la el ca fiind 'un suflet frumos luat prea devreme'.

'Toți cei care interacționau cu Goran știau că era diferit, putea să vorbească cu oricine și să-i farmece cu carisma și personalitatea sa', se arată în formularul de strângere de fonduri.

'Goran a lăsat un impact asupra noastră, a tuturor, în atât de multe moduri diferite și în multe alte orașe'.

Localnici și prieteni ai lui Goran deopotrivă au postat omagii online și pe pagina de strângere de fonduri. 

'Cele mai sincere condoleanțe. Dumnezeu să vă dea tuturor putere', a scris unul dintre ei.

'Condoleanțe familiei. Goran ne va lipsi pentru totdeauna și lumea va fi întotdeauna mai puțin luminoasă fără el', a spus altul.

Dar comunitatea din Coober Pedy a fost din nou 'spulberată' când un pompier local a murit vineri.  
 
Jayden Watts was described by the Coober Pedy Regional Times as a beloved part of the opal town

'Ne prezentăm omagiile noastre în timp ce plângem pierderea lui Jayden, un membru al comunității foarte iubit și respectat, familist, partener, tată, fiu, frate, prieten, om de afaceri, voluntar și multe altele', a scris ziarul. 

Un localnic și-a prezentat online omagiile celor trei locuitori din Coober Pedy, toți trei decedând în decurs de o săptămână.

'Ce săptămână oribilă pentru comunitate. Am pierdut 3 membri frumoși ai orașului nostru', a scris acesta.

'În primul rând Goren Ilich, apoi, câteva zile mai târziu, mama lui, prietena mea, Elizabeth și apoi, peste doar câteva zile, Jayden Watts.

'În acest an am văzut cum ne-am luat rămas bun de la mult prea mulți dintre prietenii și vecinii noștri și eu unul abia aștept sfârșitul anului.

'Transmit sincerele mele condoleanțe familiei și prietenilor lui Elizabeth și Goren Ilich și familiei și prietenilor lui Jayden Watts. Gândurile și rugăciunile mele sunt pentru voi toți'.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews