ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Barack Obama, vaccinat anti-Covid cu 3 doze, a anunțat duminică că a fost depistat pozitiv la Covid-19, transmite The Gateway Pundit.

Obama a precizat că fosta Prima Doamnă, Michelle, a avut un rezultat negativ.
 
„Tocmai am fost testat pozitiv la COVID. De câteva zile am o mâncărime în gât, dar în rest mă simt bine. Michelle și cu mine suntem recunoscători că ne-am vaccinat, inclusiv cu a treia doză, iar ea a fost testată negativ”, a anunțat Obama duminică, într-o postare pe Twitter.
 
„Prin aceasta, vă amintesc să vă vaccinați, dacă nu ați făcut-o deja, chiar dacă numărul cazurilor scade”, a adăugat el. 

 
În urmă cu un an, Barack Obama a participat alături de alți foști președinți la o campanie de promovare a vaccinurilor Covid.
 
„Michelle și cu mine ne-am vaccinat împotriva COVID-19 pentru că știm că este cel mai bun mod de a învinge această pandemie, de a ne proteja unii pe alții și de a pune țara pe picioare”, declara Obama în martie 2021. „Așa că sper că veți face vaccinul de îndată ce va fi disponibil pentru dumneavoastră. Ar putea să vă salveze viața”. 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews