ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Iulian Surugiu, liderul Sindicatului Agenților de Poliție, vaccinat cu a treia doză, dar testat pozitiv la Covid, acuză DSP că nu a venit să-l testeze, nici să-i dea tratament. Mai mult, i s-a spus că poate ieși pe stradă cu mască, relatează Antena3.

"Eu sunt vaccinat cu doza trei, ultima doză pe 8 octombrie. După câteva zile, am avut simptome: mi-a curs nasul, tuse, febră interioară și ca orice om normal mi-am făcut teste rapide. M-am testat acasă, a ieșit pozitiv.

"Apoi, am sunat la DSP București. Mi-a răspuns o fătucă și mi-a spus: "Dacă aveți a treia doză, puteți să mergeți liniștit la serviciu, la mall, unde aveți treabă, că sunteți vaccinat”. I-am zis că mie nu-mi vine să cred ce aud", a declarat Surgiu pentru Antena3.

Sindicalistul a mai spus că a cerut un tratament, însă nu i s-a dat de la DSP; singurul tratament pe care l-a primit fiind de la medicul de familie.