ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actrița, comedianta și prezentatoarea americană Whoopi Goldberg, în vârstă de 66 de ani, a fost testată pozitiv la SARS-CoV-2 și se află în izolare la domiciliu cu „simptome ușoare”, iar asta în ciuda faptului că este triplu vaccinată cu serurile experimentale Covid, relatează marți Știri pe Surse

Anunțul a fost făcut luni de Joy Behar, coleg de platou cu Whoopi la emisiunea „The View”: „Whoopi, din păcate, a fost testată pozitiv în perioada vacanței și se va întoarce, probabil, săptămâna viitoare”, a spus realizatorul TV.

Potrivit publicației The Daily Wire, un alt membru al programului „The View”, Sunny Hoster, a fost testat pozitiv la noul coronavirus înainte de Crăciun, fapt ce l-a obligat să se izoleze în perioada Sărbătorilor și să mențină relații online cu familia.

Whoopi Goldberg din New York (probabil cel mai vaccinist loc din SUA) a avut roluri memorabile în drama romantică „Ghost” din 1990, cu Demi Moore și Patrick Swayze ca protagoniști, și mai ales în comediile „Sister Act” și „Sister Act 2”.