ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Doamna profesor universitar Elena Scutelnicu, decan al Facultății de Inginerie al Universității „Dunărea de Jos” din Galați, este o femeie optimistă, care vede partea plină a paharului: triplu vaccinată, infectată și internată cu Covid, doamna profesor se bucură că „Vaccinându-vă, există speranță!”. „Vestea rea este că, după trei doze de vaccina, am căzut în capcana virusului SARS-CoV-2.”, anunță profesoarea. Dar vestea bună e că avem medici competenți, afirmă doamna decan pe pagina sa de Facebook. În plus, există speranța dată de vaccin, mai susține Elena Scutelnic, între altele „speranța de a limita răspândirea”. Cum va limita pacienta răspândirea virusului, ca infectată și spitalizată, deci nu chiar cu o formă ușoară de boală, nu suntem deloc lămuriți. Noi îi dorim multă sănătate!

De asemenea, îi recomandăm pe perioada spitalizării următorul studiu recent apărut:

STUDIU: Nu există diferențe semnificative în ceea ce privește încărcătura virală între grupurile vaccinate și cele nevaccinate, asimptomatice și simptomatice, atunci când sunt infectate cu varianta Delta a SARS-CoV-2