ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Prezentatoarea talk-show-ului The View de la ABC, Whoopi Goldberg, în vârstă de 67 de ani, a fost testată pozitiv la COVID-19 pentru a treia oară, în ciuda faptului că este vaccinată anticovid, anunță Daily Mail.
 
Prezentatoarea s-a îmbolnăvit prima dată în ianuarie 2022, când s-a alăturat miercuri emisiunii "The View", de acasă, pentru a face o actualizare a stării sale de sănătate.

Goldberg a spus că a început să se simtă rău cu simptome ușoare după Crăciun, a făcut un test joi și a primit rezultatele pozitive vineri. 

"A fost un șoc, pentru că sunt triplu vaccinată, nu am fost nicăieri, nu am făcut nimic", afirma Goldberg anul trecut, în luna ianuarie, pentru ABC.
 
Vedeta a fost testată pozitiv la COVID pentru a doua oară în noiembrie 2022, după ce s-a simțit rău înaintea show-ului, observa revista Unica.

În VIDEO-ul de mai jos, coprezentatoarea emisiunii "The View" îi încurajează pe ceilalți să "se vaccineze", după ce a făcut prima doză:

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews