ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Trump a reacționat luni seară la înregistrările din 6 ianuarie publicate de Tucker Carlson, scrie TheGatewayPundit.  

Amintim că Tucker Carlson, prezentatorul Fox News, a început luni seară să facă publice înregistrările de supraveghere din 6 ianuarie care i-au fost date de președintele Camerei Reprezentanților, Kevin McCarthy.

Carlson a arătat imagini cu ofițerul Brian Sicknick care se plimba sănătos prin Capitoliu după ce s-a afirmat că a fost ucis. De asemenea, Tucker Carlson a difuzat o înregistrare video care arată că Ray Epps a comis sperjur în mărturia sub jurământ în fața comisiei din 6 ianuarie. O altă înregistrare video difuzată l-a arătat pe Jacob Chansley, alias „șamanul QAnon", care se plimba pașnic prin Capitoliu cu escorta poliției.

Membrii Comitetului  din 6 ianuarie Liz Cheney, Adam Kizinger, Nancy Pelosi și mass-media au mințit cu privire la ceea ce s-a întâmplat cu adevărat pe 6 ianuarie. Cheney a ascuns în mod deliberat aceste imagini din 6 ianuarie, deoarece dezvăluie adevărul despre 6 ianuarie.
 

 
Trump l-a lăudat pe Tucker Carlson și a atacat „Comitetul” din 6 ianuarie într-o postare pe Truth Social.

„Felicitări lui Tucker Carlson pentru unul dintre cele mai mari „scoopuri" ca reporter din istoria SUA. Noile imagini de supraveghere ale evenimentelor din 6 ianuarie aruncă o lumină complet diferită asupra a ceea ce s-a întâmplat de fapt. Comitetul a fost o escrocherie gigantică, iar acum a fost ștampilat fără echivoc ca FABRICATORII CRIMINALI ai CELEI MAI IMPORTANTE ZILE. Pelosi & McConnell au eșuat în materie de securitate. Povestea Poliției este tristă și greu de privit. „Trump" și majoritatea celorlalți sunt total nevinovați, LĂSAȚI-I să plece liberi, ACUM!" a spus Trump.

„Marele curaj de care a dat dovadă președintele Camerei Kevin McCarthy, care a oferit imaginile de supraveghere lui Tucker Carlson, astfel încât țara noastră, și chiar întreaga lume, să poată vedea ce s-a întâmplat cu adevărat în timpul evenimentelor din 6 ianuarie. O imagine cu totul nouă, și complet opusă, a fost acum pictată în mod extraordinar. Comitetul neales a MINȚIT și ar trebui să fie urmărit penal pentru acțiunile lor. Nancy și Mitch au fost un dezastru în materie de securitate. Mulțumim Kevin și Tucker. LIBERI ÎN ULTIMA ORĂ!!!", a spus el.