ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Agenții FBI care au făcut o razie la Mar-a-Lago, Florida, în august, ar fi putut lua testamentul fostului președinte Donald Trump, a declarat Trump pe 21 septembrie, conform Epoch Times.

"Au luat multe. Cred că mi-au luat testamentul. Am aflat ieri și am întrebat: "Unde este?". Cred că mi-au luat testamentul", a declarat Trump la emisiunea "Hannity" de la Fox News.

Agenții care au executat un mandat de percheziție la Mar-a-Lago, în Florida, pe 8 august, au luat aproximativ 100 de documente marcate ca fiind clasificate, pe lângă peste 11.000 de documente neclasificate, potrivit unei liste de inventar publicate de guvern. De asemenea, guvernul a recunoscut că agenții au confiscat trei dintre pașapoartele lui Trump.

Judecătoarea Aileen Cannon, numită de Trump, a dezvăluit ulterior, într-un dosar judiciar, că printre materialele confiscate se numără "documente medicale, corespondență legată de taxe și informații contabile".

Trump a declarat că FBI a luat "dosarul și istoricul său medical complet și extrem de confidențial", pe lângă documentele fiscale.

În cazul în care a fost luat testamentul, "acest lucru ar putea cauza o mulțime de probleme dacă va fi publicat", a declarat Trump marți.