ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Donald Trump semnalează la mitingul din Iowa că intenționează să candideze în 2024 și sugerează că sloganul său de campanie va fi 'Make America Great Again, Again', potrivit Business Insider

Fostul președinte Donald Trump a vizitat sâmbătă statul Iowa pentru un miting în stil de campanie la Iowa State Fairgrounds din capitala Des Moines. Vorbind în fața unei audiențe de mii de persoane, fostul președinte a dat poate cel mai clar semnal de până acum că intenționează să candideze în 2024.

În ciuda faptului că nu și-a anunțat încă oficial candidatura, Trump a sugerat un potențial slogan politic al unei viitoare campanii.

"Make America Great Again, Again", a spus el mulțimii. "Pentru că am făcut-o deja".

Aceasta se referă la sloganul campaniei electorale a fostului președinte din 2016, "Make America Great Again", care este adesea văzut pe emblematicele șepci roșii ale susținătorilor săi.

Noul slogan, a spus el, este diferit de sloganul său pentru 2020, "Keep America Great", deoarece "America nu este grozavă acum".

Deși Trump a făcut numeroase aluzii la o candidatură la alegerile prezidențiale din 2024, el nu și-a declarat încă oficial candidatura.
 
VIDEO: