ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Planul fostului președinte Donald Trump de a pune capăt războiului Rusiei în Ucraina are un susținător de marcă: chiar președintele rus Vladimir Putin! Trump, la rândul său, salută laudele, anunță Politico.

"Președintele Putin a declarat, citez: "Cu siguranță auzim că domnul Trump spune că va rezolva toate problemele arzătoare în câteva zile, inclusiv criza ucraineană. Nu putem să nu ne bucurăm de acest lucru'. Ce părere aveți despre asta? Vă bucură acest sprijin?",  l-a întrebat Kristen Welker de la NBC pe Trump în timpul unui interviu în cadrul emisiunii "Meet the Press".

"Ei bine, îmi place că a spus asta. Pentru că asta înseamnă că ceea ce spun eu este corect", a spus Trump în interviul difuzat duminică.

Actualul favorit al Partidului Republican a declarat că ar pune capăt războiului din Ucraina într-o singură zi .

În timpul interviului, Trump a lăudat ceea ce a descris ca fiind o relație pozitivă cu Putin, susținând în același timp că "nu a existat nimeni mai dur decât mine în privința Rusiei".

"M-am înțeles cu Putin. Lăsați-mă să vă spun, m-am înțeles foarte bine cu el. Și acesta este un lucru bun, nu un lucru rău", a spus Trump.
 
"El are 1.700 de rachete nucleare. Și noi la fel. Dar, uite, ăsta este un lucru bun. Să ne înțelegem este OK. Dar eu m-am înțeles prin forță".

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews