ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul Președinte Donald Trump s-a alăturat joi postului Fox & Friends pentru a critica administrația Biden în toate privințele, de la vaccinarea obligatorie, până la crizele din domeniul imigrației, potrivit Info Wars.

Referindu-se la problema vaccinurilor, Trump a declarat: "Unii oameni nu vor să le ia și asta este libertatea lor și asta trebuie să facem. Dar, oamenii nu vor să le ia pentru că nu au încredere în Biden nu au încredere în administrație".

Trump a adăugat că un "grup de oameni", printre care posibil și Biden, "ne distrug cu bună știință țara".

"Avem un grup de oameni. Nu știu dacă este vorba de Biden. S-ar putea să nu fie. Dar avem un grup de oameni care ne distrug țara și poate că ne distrug țara cu bună știință", a spus Trump. 

Trump a criticat și gestionarea dezastruoasă a crizei din Afganistan de către administrația Biden:

„Vreau să văd binele pentru țară. Nu există nicio satisfacție. Ceea ce fac ei ne distruge țara. Țara noastră este distrusă sub ochii voștri. Și nu am mai văzut niciodată așa ceva. Retragerea din Afganistan. ... Am rămas cu 2.000 de oameni, talibanii ne respectau, [președintele afgan], cu care am avut multe de-a face, ne respecta. Aveam de gând să aducem oamenii înapoi. Urma să scoatem niște afgani, să scoatem echipamentul nostru. Am lăsat echipamente în valoare de 85 de miliarde de dolari. Este de neconceput. Săptămâna trecută au avut o paradă în care au arătat tot echipamentul pe care l-au luat. A fost ca o capitulare. Niciodată nu a existat un punct mai jos în istoria țării noastre. Și să nu credeți că, Rusia China, Coreea de Nord sau Iranul nu se uitau, pentru că, în opinia mea, a fost cea mai mare rușine din istoria țării noastre”, a spus Trump.
 
VIDEO: