ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Al treilea război mondial e pe cale să înceapă!” Este declarația șocantă făcută de fostul președinte american Donald Trump. Acesta a mai spus că războiul din Israel va avea un ecou puternic la nivel mondial, relatează Știripesurse.

„Suntem conduși de oameni care nu știu ce se întâmplă, nu știu să conducă, nu sunt respectați și este un lucru dificil. Și asta ar putea conduce la al Treilea Război Mondial ", a declarat Donald Trump.

Totodată, fostul președinte american a stârnit indiganare în urma unor declarații despre gruparea Hezbollah.

„Știți, Hezbollahul este foarte inteligent, ei sunt cu toții foarte inteligenți", a declarat fostul președinte american, candidat în alegerile prezidențiale din 2024, în timpul unui miting electoral în Florida.

Trump a mai afirmat că ofensiva Hamas nu ar fi avut loc dacă el ar fi rămas la Casa Albă.

„Nimeni nu și-ar fi imaginat să se aventureze în Israel, dacă alegerile nu ar fi fost furate", a declarat republicanul, fără a oferi dovezi.