ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Donald Trump a condamnat invazia Rusiei în Ucraina drept un 'holocaust', dar s-a ferit să-l critice direct pe Vladimir Putin în timpul unui interviu acordat miercuri dimineață. În schimb, fostul președinte l-a acuzat pe succesorul său, președintele Joe Biden, că a dat Moscovei încrederea necesară pentru a lansa atacul, declarând pentru Fox Business că 'Putin nu ar fi făcut-o niciodată cu mine' președinte, informează The Daily Mail

'Cea mai mare problemă pe care o avem este că președintele nostru și țara noastră nu mai sunt respectate. Acum Rusia s-a băgat mai adânc decât a crezut vreodată că este posibil', a răspuns Trump. El nu a spus unde anume s-a băgat Rusia, în Ucraina sau în politica SUA.

Fostul președinte le-a cerut soldaților de la Kremlin să 'înceteze să mai ucidă oameni', dar nu a vrut să-l menționeze pe Putin pe nume - susținând în schimb că lipsa de 'respect' a acestuia față de Biden a stat la baza atacului. Nici nu este de mirare, având în vedere că senilul Biden îi confundă pe ucraineni cu iranienii.

'Trebuie să înceteze să mai ucidă acești oameni. Ei ucid toți acești oameni și trebuie să înceteze. Și trebuie să se oprească acum. Dar ei nu respectă Statele Unite. Așa că Statele Unite nu fac nimic în privința asta', a spus Trump.

'Acesta este un holocaust. Este un lucru oribil care se întâmplă, la care sunteți martori și pe care îl vedeți la televizor în fiecare seară', a concluzionat Donald Trump.
 
Apropo de Holocaust, Armata Rusiei a fost confruntată cu critici dure după ce, marți, vrând să bombardeze un turn de televiziune din Kiev, una dintre bombe a nimerit accidental un memorial evreiesc, aflat în apropiere.