ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Trump spune că Mark Zuckerberg obișnuia să vină la Casa Albă îl pupe în fund și susține că Twitter era o "operațiune eșuată" înainte de a i se alătura, potrivit Daily Mail.

Donald Trump spune că directorul general al Facebook, Mark Zuckerberg, venea la Casa Albă și "îl pupa în fund" în timpul anilor în care a fost președinte. 

„Obișnuia să vină la Casa Albă să mă pupe în fund și eu îi spuneam: 'Oh, ce drăguț'. Îl am pe șeful Facebook care vine cu minunata lui soție.  Ei veneau și luau cina cu mine la Casa Albă. Și apoi vedeți ce fac cu mine și cu republicanii [blocându-i de pe Facebook] și este un fel de nebunie. Dar așa funcționează lumea”

„Știți că atunci când am intrat pe Twitter acum vreo 12 ani era o operațiune eșuată. Și a devenit un succes și mulți oameni au spus că eu am avut mult de-a face cu asta”, a susținut Trump.

„Când m-au scos, aveam mult peste 100 de milioane de oameni. Și apoi, dacă adaugi Facebook și toate celelalte, sunt peste 200 de milioane de oameni. Asta înseamnă foarte mult. Treci de la 200 de milioane de oameni la nimic peste noapte”.

Fostul președinte spune că, în opinia sa, site-ul de socializare este acum 'plictisitor' fără contribuțiile sale.

„Mulți oameni cred că Twitter a fost rău pentru mine, dar eu nu sunt de acord. Cred că a fost bun pentru mine. Twitter a devenit un loc foarte plictisitor. Nu vreau să mă laud sau ceva de genul ăsta, dar oamenii spun că a devenit foarte plictisitor”, a spus el. 

Contul de Twitter al lui Trump a fost suspendat definitiv și nu va mai avea voie să revină pe site nici dacă va fi ales din nou președinte în 2024, potrivit directorului financiar al companiei, Ned Segal. 

Între timp, în iunie, un consiliu de supraveghere a votat pentru a menține interdicția lui Trump de pe Facebook și de pe compania soră Instagram pentru încă cel puțin doi ani.