ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul președinte Donald Trump l-a provocat pe președintele Joe Biden să ia parte la o dezbatere în această săptămână, împreună cu un meci de golf, în care fostul președinte ar dona 1 milion de dolari "oricărei organizații caritabile" dacă Biden ar câștiga, scrie Breitbart.

În timpul mitingului din Doral, Florida, Trump a declarat mulțimii că îi "oferă" lui Biden ocazia de a se "răscumpăra" după prestația sa lipsită de strălucire la dezbaterea prezidențială din 27 iunie.

În urma prestației lui Biden la dezbatere, președintele s-a confruntat cu apeluri din partea democraților, donatorilor și alegătorilor de a se "da la o parte" și de a se retrage din cursă.

"În seara aceasta, îi ofer oficial lui Joe șansa de a se revanșa în fața întregii lumi", a spus Trump mulțimii.
 
"Deci, Marco, Byron și toată lumea, iată ce vom face. Voi puteți fi arbitri dacă vreți, hai să mai facem o dezbatere săptămâna aceasta, astfel încât somnorosul Joe Biden să poată dovedi lumii întregi că are ce-i trebuie pentru a fi președinte. Dar, de data aceasta va fi om la om, fără moderatori."


"În cadrul dezbaterii, Sleepy Joe a declarat, de asemenea, că dorește să își testeze abilitățile și rezistența împotriva mea pe terenul de golf", a continuat Trump.

"De asemenea, îl provoc oficial pe Crooked Joe la un meci de golf pe 18 găuri chiar aici", a spus Trump, adăugând că i-ar "da lui Joe Biden zece lovituri de fiecare parte".

"Dacă va câștiga, voi da organizației caritabile pe care o alege, orice organizație caritabilă dorește, 1 milion de dolari", a adăugat Trump. "Și pun pariu că nu va accepta oferta. Pentru că doar vorbește. Dar acest meci va dovedi că Joe este, de fapt, numai vorbă și nicio acțiune."

În timpul dezbaterii prezidențiale, Biden și Trump s-au certat în legătură cu loviturile de golf, Trump afirmând că "tocmai a câștigat două campionate de golf". Biden a susținut că și-a redus handicapul la golf la șase în perioada în care a fost vicepreședinte.