ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Donald Trump a lansat un nou spot publicitar care demască modul defectuos în care regimul Biden a gestionat dezastrul din Afganistan, relatează National File.

Donald Trump a lansat un nou spot publicitar care expune eșecurile regimului Biden cu privire la situația tristă pe care a provocat-o în Orientul Mijlociu. "O pierdere sfâșietoare pentru Statele Unite și pentru marile sale Armate. Trebuie să obținem eliberarea ostaticilor și returnarea echipamentelor noastre militare, ACUM!" a declarat președintele Trump într-un comunicat.

Videoclipul arată cât de mult s-a înșelat Biden cu privire la faptul că Afganistanul nu a devenit o "bază teroristă", dezvăluind rapoartele de presă care descriu acum regiunea ca fiind "Disneyland pentru teroriști".

Haosul sfâșietor din Afganistan este afișat pe deplin în noul videoclip lansat de fostul președintele Trump. Videoclipul arată copii plângând, mulțimi de cetățeni afgani panicați, militanți talibani, cu "IT'S A FAILURE" (Este un eșec) care clipește pe ecran.

Cu toate acestea, Biden a declarat recent că dezastrul a fost un "succes extraordinar", în ciuda faptului că a predat efectiv echipamente militare americane în valoare de miliarde de dolari talibanilor, despre care a scris și ActiveNews.

Președintele Trump, care critică pe scară largă modul în care s-a încheiat războiul din Afganistan, a emis un avertisment către poporul american că dezastrul ar putea duce în viitor la un atac de tip 11 septembrie 2001 pe teritoriul american.

Președintele Donald Trump și-a făcut o apariție la One America News Network pentru un interviu cu Dan Ball, gazda emisiunii Real America, pentru a discuta despre starea Americii atunci când era la guvernare, în comparație cu cum stau lucrurile acum sub conducerea lui Joe Biden. Cei doi au discutat despre dezastrul din Afganistan al lui Biden, despre criza de la graniță a lui Biden și despre posibilitatea ca un alt atac de tip 11 septembrie să aibă loc pe teritoriul american într-un viitor apropiat sau îndepărtat.
 
Spotul publicitar poate fi accesat AICI