ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul președinte a ironizat vineri gafele publice ale actualului lider al Statelor Unite, în timpul unui discurs adresat NRA, o organizație pro-arme, scrie Le Figaro, citat de mariustucă.

În timpul vizitei sale în Pennsylvania, la Harrisburg, fostul președinte al Statelor Unite s-a prezentat pentru prima dată drept „cel mai bun prieten pe care l -au avut vreodată proprietarii de arme în Casa- Albă”, în timpul unui discurs adresat NRA (Național). Rifle Association, o organizație deosebit de influentă pro-arme din Statele Unite).
 
Dar omul de afaceri în vârstă de 77 de ani nu a vorbit doar despre arme.

Republicanul a subliniat decizia unui procuror special care a declarat respingerea anchetei privind gestionarea defectuoasă a documentelor confidențiale de către Joe Biden. Procurorul l-a descris pe actualul președinte drept un „un bătrân cu o memorie slabă” .

Donald Trump se consideră victima unui tratament inechitabil, el care este încă neeligibil pentru următoarele alegeri prezidențiale, în special pentru un caz de documente confidențiale găsite în Mar-a-Lagos, bastionul său din Florida.
 
„Dacă nu este acuzat, e la latitudinea lor să decidă”, a spus el unei mulțimi de mii de susținători.
 
"Dar în acest caz, nu ar trebui să fiu acuzat.”

„Cel mai corupt președinte din istoria țării noastre”

„Nu este nimic altceva decât o persecuție selectivă a adversarului lor politic, adică a mea”, a asigurat favoritul primarelor republicane, vizându-i pe cei apropiați președintelui.
 
„Nu cred că este (Joe) Biden, pentru că el nu cred că știe nici că este viu.”

Miliardarul nu s-a oprit aici și și-a punctat discursul de 70 de minute cu atacuri la adresa actualului președinte.
 
El l-a acuzat în special că este „cel mai incompetent și corupt președinte din istoria țării noastre”.
 
Potrivit lui, dacă Joe Biden ar urma un al doilea mandat, Statele Unite ar avea „100% șanse să fie ținta unui atac terorist” și să vadă izbucnirea unui al Treilea Război la nivel mondial. Totul în timp ce cere mulțimii să huiduie mass-media „fake-news”