ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele  Donald Trump se află în fața concurentului său, democratul Joe Biden, în unele state-cheie în alegerile prezidențiale din 2020, potrivit unei companii americane de sondare.

The Trafalgar Group, compania care a prezis în 2016 victoria lui Donald Trump, transmite că scenariul se poate repeta și în 2020. 
 
Ultimul sondaj al companiei de sondaje de opinie din Atlanta indică  faptul că Trump conduce în fata lui Biden cu 2,7 puncte în statul Florida, în timp ce sondajul celor de la  New York Times proiectează o victorie cu 3 puncte a fostului vicepreședinte pentru cele 29 de voturi electorale din statele așa numite swing.

În Pennsylvania, Trafalgar Group arată 0,8 puncte pentru Trump, în timp ce un sondaj realizat de ABC News și Washington Post prezic o victorie de 7 puncte pentru Biden pentru cele 20 de voturi electorale din statul Keystone.

Sondajul Trafalgar Group din Michigan îl favorizează, de asemenea, pe Trump cu 2,5 puncte, în timp ce firma de cercetare Ipsos anticipează o victorie de 10 puncte a lui Biden cu 16 puncte electorale în statul Great Lake.

Ultimul sondaj al companiei din Carolina de Nord prognozează 2,1 puncte avans pentru Trump față de adversarul său pentru 15 voturi electorale în Old North State, în timp ce grupul de reflecție Data for Progress arată un avans de 2 puncte al lui Biden.

De asemenea, Robert Cahaly a publicat cele mai recente sondaje, potrivit cărora Donald Trump a obținut victoria în Georgia (16 electori) și Florida (29 de electori).